About

 Hi! Ik ben Manon Nierop, de eigenaresse van Manon Nierop Flowers. Als kind was ik altijd al bezig met bloemen plukken uit de tuin om deze vervolgens te verkopen. Of gezellig bij oma bloemstukjes maken. Het mag duidelijk zijn, de creativiteit zit in de familie!

Na verschillende stages te hebben gelopen heb ik de Bloem & Design opleiding in Alkmaar gevolgd. Na deze opleiding, met mooie binnenlandse én buitenlandse stages heb ik onwijs veel ervaring opgedaan. Een prachtige leerschool waarvoor ik nog steeds dankbaar ben.

 

Toch miste ik nog iets, iets waar ik verantwoordelijk voor moest zijn. Een uitdaging! Ik heb gereisd, ervaringen opgedaan, veel nagedacht en toen de grote stap genomen. Want wat is mijn passie en maakt mij blij? Bloemen! In alle voorgaande jaren van stages en werkervaring heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Dit alles heb ik samengevoegd in Manon Nierop Flowers. Omdat ik aan huis werk kan ik alle aandacht geven aan de bloemstukken en aan de persoonlijke wensen van mijn klanten. En dat is het belangrijkste natuurlijk!